Om Starupwood

cropped 107 - Om Starupwood

Starten af en forretningsidé

Starup Øko-Træ er stiftet i år 2000 af Jens Chr. Glistrup og blev til Starupwood Aps i 2016.
Som træmand, handelsuddannet og faglært tømrer begynder Jens, som den første i Danmark, at arbejde med Akacie / Robinie. Dette på baggrund af træsortens dengang uuforskede fantastiske egenskaber, der i dag kan betegnes som Europes stærkeste og mest varige gavntræ.

Idag har Starupwood dermed udviklet sig til Skandinaviens største og mest erfaren forhandler af denne træsort. Med joint venture, produktion og godt samarbejde i bl.a., Ungarn, Polen, Sverige, Rumanien og Ukraine, producere Starupwood (med mange forudgående spændende referencer) en lang række produkter i bl.a. denne træsort til det Europæiske marked.

Hos Starupwood har vi hovedsageligt specialiseret os i  unikke træbeklædninger og har med speciale i produktion og forhandling af tækkespån sat os målet, at give dette meget spændende og erfarende produkt en ny og velfortjent rennæsance.

Bærdygtighed og Økonomi

Disse begreber omhandler for Starupwood, hånd i hånd med vores respekt for træet samt vores anbefalinger; anvendelse af de rigtige træsorter til de rigtige formål.