Type og Farver Program

Typer og Farver Program

TD-Transparent

TD-transparent (tjæredæks-olie) er en transparent, let forarbejdelig og svagt pigmenteret træolie, der kan anvendes separat eller som grund- og efterbehandling af f.eks. sort-tjærede overflader. Den yder en meget beskyttende samt diffusionsåben og hindedannende overflade, der kapsler fungicid og pigment optimalt.
TD-Transparent fremhæver træets struktur i smukke, varme, gyldne nuancer og giver specielt Starupwood’s beklædninger i Eg og Akacie et utroligt flot og vedvarende hårdttræs-look.

TD – Milesort

TD – Milesort er en solid laserende sort tjæreolie, der kan påføres en eller flere gange efter kundens ønskede dækningsgrad. Den yder en meget høj beskyttelse af træværket over for solens ultraviolette stråler, men kræver naturligvis kundens interesse for en sort beklædning. Den sortetjære kan anvendes på samtlige træprodukter fra Starupwood men kan efterbehandles med TD-Transparent for at kapsle fungicid og pigment optimalt.

TD – Antik

TD- Antik er en sort pigmenteret men stadig transparent tjæreolie. Den udgør et mere autentisk antikt udtryk med karakter. TD- Antik bør anvendes som grund eller første gangs behandling og efterbehandles en til to gange med TD-Transparent, blank eller mat, efter præference.

 

Ønskes alternativ udtryk eller andre farve nuancer, producere firmaet trætjære produkter efter specifikation.

Alle pigmenteret produkter kan efterbehandles med TD-Olie. Samtlige produkter kan anvendes sammen i forhold til firmaets erfaringer.